woensdag 7 november 2012

Veranderingen!

Nu ik toch bezig ben: zelfs wanneer ik gewoon maar mijn blog opstart, komen er al allerlei andere zaken naar voren via Blogger, waar ik helemaal niet om gevraagd heb. Blogger wil verandering zus of zo en ik wil dat niet! Dan ben ik al heel snel geneigd om maar af te sluiten en wat anders te gaan doen. Een boek lezen of zo...:-) Ben ik nu de enige die zo kortzichtig denkt, of hebben meer van mijn collega's hier "last" van?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha die Len,
Wat betreft het zelfdenkend vermogen van diverse (social) media ben ik het wel een beetje met je eens: mag ik gewoon lekker zelf bepalen wat ik wel en niet wil zien van wie en wanneer en waarom (niet). Het heeft natuurlijk wel een reden, reklame-inkomsten enzo, maar het is soms behoorlijk irritant dat mensen die ik 'vrienden' noem, door bv. Facebook worden 'geelimineerd'tot slechts vage kennissen...
't is eigenlijk net als met eten (Jan weet er alles van, de Voedselzandloper): alles met mate!!!
De tot nu toe behandelde social media zijn niet echt jouw 'ding', maar misschien komt er nog wel iets dat je wel aanspreekt.

Len zei

Dank je wel voor je opbeurende reactie! Misschien komt mijn ding inderdaad nog!! Ik hou hoop :-)

Marja zei

Heb ik een bericht geschreven, wordt het niet gepubliceerd! Nog maar een keer: ik ben geen bibliothecaris, dus het toepassen in mijn werk speelt al niet. Dat merk ik nu meer dan bij de 23dingen. Je neemt wel kennis van een aantal nieuwe dingen en je weet alleen niet of dat voor jou/ mij/ de bibliotheek gaat spelen. Er wordt in elk geval over nagedacht!

Marja zei

Ik heb ook regelmatig dingen die anders gaan dan ik denk!

Unknown zei

Ik kan niet precies zien waar het anders gaat. Er kunnen een aantal zeken spelen.
Je gebruikt hetzelfde blog als voor 23Dingen, in de tussentijd is Blogger overgegaan naar een nieuwe layout qua invoeren van berichten etc. Het Dashboard zeg maar. Het kan zijn dat je nog via het oude dashboard werkt en dat Blogger je aanraadt om naar de nieuwe layout te gaan. Ik vindt het persoonlijk een stuk rustiger ogen en veel overzichtelijk.
Wat er in de tussentijd ook is veranderd is de komst van het sociale netwerk van Google, Google+. Google probeert deze dienst te integreren in al zijn diensten (Blogger, Picasa, YouTube etc.). En dat is op zijn minst verwarrend.

reiziger zei

Ha Len,
Ja, zo af en toe gebeuren er vreemde dingen, krijg ik mijn mail verrassende uitnodigingen (a la facebook). Ik vind het wel leerzaam om er achter te komen hoe er toch veel aan elkaar gelinkt is bij al die verschillende sociale media. Ik begrijp wel dat dat van je instellingen afhangt, maar als je niet alles met 65 dubbele sloten dichtgooit, gebeuren er soms bijzondere dingen. En ja, we zijn ook al allemaal onze blog, onze reacties enz wel eens kwijt geweest! Maar ja, ik ben ook wel eens briefjes kwijt......... Sterkte in het digitale leven!