woensdag 22 april 2009

Eigenlijk hoort deze foto onder de berichtjes van ding 4 en 5, maar ik weet niet hoe dat moet. Hiermee wil ik aangeven, dat er ook nog leuke dingen zijn, die mij bezig houden. A.s. maandag zien we onze kleindochter weer.
Verder in de 23 dingen komt ook het fotoshoppen aan de beurt, misschien ga ik dan de lol van de computer inzien.


Gisteren bezig geweest met ding 4. Wat een ellende! Uiteindelijk wel gelukt, maar vraag niet hoe. Ik heb er zelfs van gedroomd vannacht. Volgens mij snap ik de helft nog niet. Ik heb inmiddels ook 4 adressen/webnamen die ik moet gaan onthouden. Ik krijg ook de indruk dat ik bij netvibes alleen kan komen via de site van 23 dingen. Moet waarschijnlijk toch anders kunnen. Ga ik nog maar eens proberen.

Ding 5. De sites die ik heb opgezocht , hebben geen feeds en die er wel staan, heb ik van de aanbiedingen die netvibes er al op heeft staan. Moet dus nog verder gaan zoeken.

3 opmerkingen:

Marja zei

Hoi Len, via www.netvibes.com kom je ook op de site. Die kun je dan bij de Favoritieten zetten. Verder ziet het er al best gaf uit. Succes!

Marja zei

verder de foto komt op de plaats waar je de cursor zet, zet je die onderaan je bericht dan komt de foto daar.

Anoniem zei

Watervrouw, het gaat juist uitstekend, je bent helemaal bij en al kost het ene ding meer tijd dan het andere ding - je doet het prima! Foto's bewerken komt inderdaad, daar zul jij zeker meer plezier aan beleven dan ding 4 en 5.