woensdag 29 april 2009

Ook ik krijg de RSS van onze eigen website niet op mijn netvibes. Ook vogelbescherming lukte niet. HELP, HELP!!!!!

dinsdag 28 april 2009

Ook probeer ik de andere zwoegers te volgen, maar welke foto ik ook uitzoek; ze worden allemaal niet geaccepteerd. Hoe moet ik dan een foto toevoegen. Ik wil nl. een andere dan dat saaie grijze profiel.
Log ik vandaag in, na een heel gezellig wandelweekend in Duitsland, blijkt opeens de achtergrond van mij blog te zijn veranderd. Ra, ra!! Volgens mij heb ik dit niet zelf gedaan. Kan dit zomaar? Wie weet het antwoord?

woensdag 22 april 2009

Eigenlijk hoort deze foto onder de berichtjes van ding 4 en 5, maar ik weet niet hoe dat moet. Hiermee wil ik aangeven, dat er ook nog leuke dingen zijn, die mij bezig houden. A.s. maandag zien we onze kleindochter weer.
Verder in de 23 dingen komt ook het fotoshoppen aan de beurt, misschien ga ik dan de lol van de computer inzien.


Gisteren bezig geweest met ding 4. Wat een ellende! Uiteindelijk wel gelukt, maar vraag niet hoe. Ik heb er zelfs van gedroomd vannacht. Volgens mij snap ik de helft nog niet. Ik heb inmiddels ook 4 adressen/webnamen die ik moet gaan onthouden. Ik krijg ook de indruk dat ik bij netvibes alleen kan komen via de site van 23 dingen. Moet waarschijnlijk toch anders kunnen. Ga ik nog maar eens proberen.

Ding 5. De sites die ik heb opgezocht , hebben geen feeds en die er wel staan, heb ik van de aanbiedingen die netvibes er al op heeft staan. Moet dus nog verder gaan zoeken.

woensdag 15 april 2009




Zo de eerste 3 dingen zitten er op. Ik heb het gevoel, dat ik alleen de hoognodige zaken uitgevoerd heb, maar dat er nog heel veel mogelijkheden op mijn blog zitten, waar ik nog geen raad mee weet. Bijvoorbeeld: hoe krijg ik een foto/plaatje in mijn profiel. Jammer, dat de helpdesks alle uitleg in het engels geven.



Ik heb nu wel een foto bij mijn bericht, maar niet de juiste. Ga zoeken hoe ik deze weer kan verwijderen/veranderen.


Ik kan nu nog niet aangeven of ik dit geknutsel op een eigen blog wel leuk ga vinden. Ik blijf in ieder geval mijn best doen.

Ding 3: ga nu uitzoeken hoe ik mijn blog moet aanmelden en waar ik andere collega's met hun weblog kan volgen. Ik vind het nog een hele uitzoekerij, er staan zoveel mogelijkheden op je blog.
Ding 2: kwam er wel uit, om een weblog te maken.
Nu nog leren om er mee te werken.
Ding 1: het introductiefilmpje gaat me veel te snel!.
Dan ook alles nog in het engels, alsof je hierna weet wat Web 2.0 te bieden heeft...

Start

Hoera, mijn blog is gemaakt.
Geen idee nog wat een "blog hosten" betekent, of hoe ik een blog moet invoeren?!
Heb mij gewoon aan de normale gang van zaken gehouden.
Probeer rustig de volgende stappen te doen.
Len.